Inbraak bij winkel

zondag 26 november 2017

Utrecht - In de nacht van zaterdag 25 november op zondag 26 november werd er ingebroken bij een winkel op de Zevenwouden. De daders wisten te ontkomen.

Rond 04.40 uur kreeg de politie een melding van een inbraak bij de winkel. Ter plaatse bleek dat de daders met een auto de deur van de winkel hadden vernield en een aantal brillen uit de winkel hadden gestolen. De verdachten, vermoedelijk drie, waren hierna lopend gevlucht. De achtergelaten auto bleek daags daarvoor gestolen te zijn in Utrecht. 

De politie stelde direct een onderzoek in waarbij met de hulp van de politiehelikopter nog werd gezocht naar de verdachten. Zij werden, ondanks de inzet van meerdere politie-eenheden, niet meer aangetroffen.Vandaag wordt een buurtonderzoek verricht en wordt onderzocht of er mogelijk camerabeelden zijn van de ramkraak.

De politie komt graag in contact met getuigen van de inbraak of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zeist | 112 alarmeringen Zeist | Goedkoop Tanken in Zeist | Supermarkten in Zeist | Weerbericht Zeist